OĽaNO má potenciál znovu vyhrať voľby !

1. marca 2023, medvedar, Nezaradené

Takúto /pre znalcov Slovenska nie príliš prekvapivú/ správu sme sa dnes na obed dozvedeli zo Straníckeho Rozhlasu o-dvolanej v-lády /SRov/. Sformuloval ju expert z prieskumnej agentúry Mrdián, pán Nezmislovič. Vraj sa to OLaNO podarí vďaka aktivizácii chronických nevoličov. V rámci pravidelnej agitačnej polhodinky sme sa dozvedeli tiež najnovšie informácie o pôrode novej strany pre starých politických matadorov. T.č. s vôl-ičským potenciálom okolo 5%.

O dieťati, ktoré sa tlačí z lona prespanky -slečny Brusselky, sa zatiaľ veľa nevie. Vie sa iba to, že novorodenec vychádza na svetlo božie celý modrý. Akoby pridusený. Nečudo, že jeho príliš modrá farba vyplašila aj nádejného kmotra Mikuláša Dz. Nečudo, že sa k dieťaťu zrazu nikto nehlási: ani Kollár-Fraštacký, ani Jablčnica Nikolsonová, ani eperješovský župán Milan M., ani Edko Hehehegr, ba ani len počítačová /re/Myšová či bigman Jaroslav vŇať.

Na Slovensku je to tak. Najprv divé orgie – a potom, keď treba prijať konzekvencie a platiť, – každý ukazuje papiere o aspermii. A tak je možné, že z novonarodenej modrej koalície bude napokon pankhart. Najdúch, bez otca či matere. A na jeho výživu sa budeme skladať my všetci Slováci. Aj tí, čo si tie PRAVÉ orgie užili, aj tí, čo boli do toho ĽAVÍ o všetko sa dozvedeli zase iba z médií.

Zdá sa, že voliči napravo od raja sa napokon budú musieť uspokojiť len so starým dobrým balónikom sulíkom a revitalizovaným trnafským prooooootikorupčným matovičom. Doplneným nanajvýš o univerzálneho zasúvača Borisa Ko. a príp. svätého Milana z levočského Majera.

Je ale tiež možné, že všetko bude napokon inak. A náš obľúbený SRov nám na budúci týždeň ponúkne ľavicovú alternatívu – bledomodroružové Progresívne Slovensko s Edkom Hehehegrom a bigmanom Jarom vŇaťom na čele.

Nuž na Slovensku je všeličo možné. Stačí, aby sa k mikrofónu dostali naslovovzatí politickí analnytici zo zahraničných prieskumných agentúr na pravo od zdravého rozumu – a Hehehegr sa ocitne na druhom mieste Hlasu. Hneď za zadkom Petra Peligríniho.