Blázon sa vrátil do parlamentu

26. januára 2023, medvedar, Nezaradené

IM s nepríčetným úsmevom na tvári sa vrátil do parlamentu. A už aj v povetrí lietajú mafiáni, ukradnuté miliardy, basa, kravy…

IM si na obhajobu svojich verbálnych brutalít našiel titulok: “ No a čo – ja som už taký – úprimný ! „

IM odmieta dodržiavať na verejnosti akékoľvek sociálne normy, Odmieta riadiť sa akýmikoľvek zábranami. Robí tak, lebo vie, že opilci v krčmách takéto správanie žerú. Nuž a volebné právo majú aj oni….

Ak vedenie parlamentu zostane v rukách vystrašencov ako Pčolinský, ak nezasiahne niekto iný, nebojácny, uvedomujúci si svoje povinnosti, zodopovednosť a právomoci, – a ak nezasiahnu lekárski špecialisti, bude to v parlamente do septembra len horšie a horšie. IM sa natoľko vyhecuje, že tesne pred voľbami začne v NRSR produkovať aj iné „úprimné“ a „prirodzené“ formy prejavu. Je možné, že tam začne grgať, pľuť, prdieť. A ak to nebude stačiť, nevylučujem, že na pódiu pri prejave nenávideného Roberta Fica vykoná aj veľkú potrebu.

No a čože. Veď vantaj-nextajm. Na Slovensku žije asi 10% citeľne psychicky narušených ľudí. Ľudí čo majú napriek chorobe volebné právo. IM o nich vie. Tak ako o ľuďoch z osád. A o ich priazeň určite zabojuje.