Založ si blog

Ruské deti budú po ukrajinskom“oslobodení Krymu a Donbasu“ opakovať ročníky !

Poradkyňa ukrajinskej ministerky školstva- akási pani Ivana Koberniková – podľa ukrinfo včera prezentovala program, ktorý čaká asi milión ruskojazyčných detí z Krymu, DNR a LNR potom, čo budú tieto oblasti opäť ukrajinské. Program má dva základné body.

Po prvé, všetky ruské deti budú musieť opakovať ročník, ktorý uzavreli ešte v ruštine. Budú ho musieť absolvovať ešte raz,-tentokrát v ukrajinčine. Deti tak majú plynulejšie nabehnúť na ukrajinský vzdelávací systém. Ukrajinský systém je totiž oveľa modernejší ako ruský. Je to totiž systém európsky !

Po druhé, ruské deti následne prejdú tzv. programom integrácie. Ten sa na Západe uplatňuje na deťoch prisťahovalcov z afrických a ázijských krajín,-aby si zvykli nielen na novú reč ale aj na inú civilizáciu a západnú kultúru.

Ruskojazyčné deti na Kryme a na Donbase sa vraj už tohto integračného programu nevedia dočkať….

Ruská Štátna duma naproti tomu včera prijala novelu zákona o zákaze propagandy pedofílie, propagandy LGBTI a propagandy zmeny pohlavia.

Ukrajinská tajná služba SBU podľa ukrinfo dnes zatkla mužov, ktorí prevážali Chersončanov na ľavý, Rusmi obsadený breh Dnepra. O prevoz mali záujem ľudia, ktorí si želajú žiť v Rusku a nestihli sa pred príchodom ukrajinských osloboditeľov evakuovať. -Nuž tak.

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

súdne pojednávanie, Mikuláš Černák

Zvrat v prípade Černáka. V miestnosti bol len pár minút, rozhodovať o jeho prepustení sa dnes nebude

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:06

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1965497x
Priemerná čítanosť článkov: 4691x

Autor blogu

Kategórie