V USA píšu, že za „slaboumného“ Bidena vládnu Sorosovci

5. novembra 2022, medvedar, Nezaradené

Bryan Camenker, pravicovo orientovaný americký analytik a tradicionalistický aktivista v časopise :American Thinker“ píše, že za evidentne chorobami limitovaného prezidenta J.Bidena vládnu v USA tieňové štruktúry z pozadia Demokratickej strany. Najsilnejšia a najvplyvnejšia z nich je podľa neho sieť, utkaná americkým miliardárom židovského pôvodu G. Sorosom. Sorosovi ľudia sú spomedzi Bidenových tieňov ďaleko najerudovanejší a najvýkonnejší. Sú to preto oni, kto v USA dnes de facto vládne.

G.Soros si svoju sieť budoval desiatky rokov. Dôkladne selektoval a lustroval všetkých jej členov. Poskytol im vynikajúce edukačné a empirické zázemie a takmer neobmedzené finančné zdroje a lobistickú podporu. To sa mu dnes vracia. Slabý takmer nesvojprávny prezident je pre sorosovcov ako dar boží. Presne takého prezidenta na realizáciu svojich plánov potrebovali. Aká to náhoda, že čo potrebovali, to aj dostali…

Sorosovi ľudia nie sú žiadni fanatickí americkí vlastenci. USA možno ani v láske vôbec nemajú. Veľká časť z nich pochádza z krajín mimo USA. USA považujú títo „imigranti“ za inštrument. USA sú pre nich nástroj na dosahovanie nad-amerických celosvetových plánov. Sorosovci sú budovaní ako nadnárodná skupina, zameraná na globálnu moc. Moc iba nad USA nie je ich cieľ. Ale ako nástroj na inštaláciu globálnej svetovej moci je moc nad USA nevyhnutná. A tak sa činia.

Úvahy, aké sa objavujú o sorosovcoch v amerických médiách by človek očakával na stránkach európskych vraj „konšpiračných“ webov. Teraz sa ale objavujú aj v USA. To je zaujímavý fenomén. Svedčí o tom, že tieňoví no faktickí vládcovia USA prekročili červenú čiaru a poplašné sebazáchovné zariadenia začali hučať aj v USA.

Je to zo strany sorosovcov nepozornosť, alebo sebavedomá až arogantná manifestácia moci ? Vzhľadom na profesionalitu sorosovcov sa druhá možnosť zdá byť trochu viac pravdepodobná. – Čas ukáže, ako to vlastne je. A ak nie čas, tak potom Trumpov comeback celkom určite.