Založ si blog

V USA píšu, že za „slaboumného“ Bidena vládnu Sorosovci

Bryan Camenker, pravicovo orientovaný americký analytik a tradicionalistický aktivista v časopise :American Thinker“ píše, že za evidentne chorobami limitovaného prezidenta J.Bidena vládnu v USA tieňové štruktúry z pozadia Demokratickej strany. Najsilnejšia a najvplyvnejšia z nich je podľa neho sieť, utkaná americkým miliardárom židovského pôvodu G. Sorosom. Sorosovi ľudia sú spomedzi Bidenových tieňov ďaleko najerudovanejší a najvýkonnejší. Sú to preto oni, kto v USA dnes de facto vládne.

G.Soros si svoju sieť budoval desiatky rokov. Dôkladne selektoval a lustroval všetkých jej členov. Poskytol im vynikajúce edukačné a empirické zázemie a takmer neobmedzené finančné zdroje a lobistickú podporu. To sa mu dnes vracia. Slabý takmer nesvojprávny prezident je pre sorosovcov ako dar boží. Presne takého prezidenta na realizáciu svojich plánov potrebovali. Aká to náhoda, že čo potrebovali, to aj dostali…

Sorosovi ľudia nie sú žiadni fanatickí americkí vlastenci. USA možno ani v láske vôbec nemajú. Veľká časť z nich pochádza z krajín mimo USA. USA považujú títo „imigranti“ za inštrument. USA sú pre nich nástroj na dosahovanie nad-amerických celosvetových plánov. Sorosovci sú budovaní ako nadnárodná skupina, zameraná na globálnu moc. Moc iba nad USA nie je ich cieľ. Ale ako nástroj na inštaláciu globálnej svetovej moci je moc nad USA nevyhnutná. A tak sa činia.

Úvahy, aké sa objavujú o sorosovcoch v amerických médiách by človek očakával na stránkach európskych vraj „konšpiračných“ webov. Teraz sa ale objavujú aj v USA. To je zaujímavý fenomén. Svedčí o tom, že tieňoví no faktickí vládcovia USA prekročili červenú čiaru a poplašné sebazáchovné zariadenia začali hučať aj v USA.

Je to zo strany sorosovcov nepozornosť, alebo sebavedomá až arogantná manifestácia moci ? Vzhľadom na profesionalitu sorosovcov sa druhá možnosť zdá byť trochu viac pravdepodobná. – Čas ukáže, ako to vlastne je. A ak nie čas, tak potom Trumpov comeback celkom určite.

RTVS=brloh čiernokošeliarov

26.04.2024

Už dlhší čas sa dá politickú mapu SR veľmi orientačne znázorniť tak, že jedna tretina občanov SR kašle na politiku a na voľby a je jej jedno, koho poslúcha a na koho nadáva. Druhá tretina je orientovaná na Brusel a jeho hodnoty a tretia tretina, – to sú skutoční Slováci, vlastenci, národovci. Delenie na tri tretiny potvrdili v poslednom polroku dvoje [...]

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 420
Celková čítanosť: 1967570x
Priemerná čítanosť článkov: 4685x

Autor blogu

Kategórie