Referendá občania vyhrali: Tisovu ulicu chcú, základne USA nie

30. októbra 2022, medvedar, Nezaradené

Vo všeobecnom nadšení proti-slovenských provládnych médií z víťazstva prozápadných kandidátov v 5-6 z 8 krajských miest sa akosi nenašlo miesto, kde by „naši“ novinári poinformovali o výsledkoch dvoch zaujímavých referend, ktoré sa popri komunálnych voľbách včera uskutočnili vo Varíne pri Žiline a na Sliači pri Zvolene-Banskej Bystrici. Vzhľadom na obsah a výsledok týchto referend však asi nejde o náhodu. Naopak. O jasný zámer dezinformovať alebo zatajovať vláde nepríjemné informácie na verejnosti.

Nuž teda, poinformujme o výsledkoch referend aspoň návštevníkov portálu Pravdy tu a teraz:

Vyše 75%-ná väčšina zúčastnených voličov základne USA na Sliači ODMIETLA.

Vyše 74,5% -ná väčšina zúčastnených voličov premenovať ulicu ThDr.Jozefa Tisa, prezidenta prvej Slovenskej republiky ODMIETLA.

Nielen v prípade volieb, ktoré v krajských mestách, župách a Bratislave dopadli pre súčasnú vládu relatívne dobre, aj tu platí HLAS ĽUDU=HLAS BOŽÍ. A tak, ako treba rešpektovať výsledky komunálnych volieb bez ohľadu na to, aké sú, – tak treba rešpektovať aj výsledky oboch týchto referend. Počujeme, pán Naď, pán Mikulec, pani Čaputová ? – Treba výsledky týchto referend rešpektovať. Na Sliači treba rešpektovať, že americké vojaci sú tam neželaní. Vo Varíne treba rešpektovať, že ľudia tam ulicu ThDr.jozefa Tisu chcú.

Tak to je. Taká je vôľa ľudu. Taká je demokracia.