Založ si blog

Ukrajinská muška Česká muška.

Tvrdili, že ich tam dodali 2000. Teraz tvrdia, že ich dali dolu už 300. Ak to vydelíme ukrajinskou zveličovacou konštantou 3, potom je to len 100. Uzemnenie je zjavne vzácne. Také vzácne, že sa pri jednom takomto úspešnom zásahu fotil sám zelený. Pri chaotickej streľbe po nich – z ručných zbraní – si zastrelili takmer sto vlastných spolubojovníkov.

100 z 2000 je 5%. Ukrajina – to teda nie je žiadna sláva ukrajine…

Opozične naladení Česi majú lepšiu mušku. V deň osláv zrodu českej suverenity ich vyšlo do ulíc Prahy údajne až 100 000. Žiadajú 1/ predčasné voľby, 2/ vystúpenie Česka z NATO, 3/ začatie česko-ruských priamych obchodných rokovaní, najmä o dodávkach ruského plynu a ropy do ČR.

Závidím bratom Čechom 1/ politikov, ktorí sa také požiadavky nebáli sformulovať, 2/ politikov, ktorí dokázali zorganizovať takéto masové anti-atlantické vystúpenie, 3/ občanov, ktorí na takto orientovanú mohutnú demonštráciu prišli.

Demonštrujúci Česi zacielili a trafili priamo do stredu terča. Niekotrí Česi sú stále „statní jonáci“. Triafajú cieľ – lebo ich muška je silno vychýlená doľava, -východným smerom.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Zrútila sa hlavná fasáda historickej budovy kodanskej burzy, ktorá horí od utorka

18.04.2024 18:07, aktualizované: 19:04

Požiar ťažko poničil renesančnú budovu zo 17. storočia, ktorá prišla o svoju vysokú vežu i veľkú časť strechy.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1959399x
Priemerná čítanosť článkov: 4688x

Autor blogu

Kategórie