Založ si blog

Matovič povedal o Čaputovej a novinároch pravdu

Hovorí sa, že deti a blázni hovoria pravdu. Nie je to vždy tak, ale tu a tam áno. Napríklad v prípade poloblázna Matoviča. Ten naposledy v parlamente povedal neodškriepiteľnú pravdu. Áno, veľká väčšina „novinárov“ v televíziách a rádiách, na internete a printových médiách sa správajú tak, ako povedal Matovič-sú to fašistickí novinári. Alebo povedané slovami opozičného vodcu Fica, správajú sa ako „protislovenské mediálne prostitútky“. Alebo ako poľovnícke psi. Majitelia médií ich nahuckajú na neželaného politika – a oni už brešú, sekajú, trhajú. Neraz to robia na tých istých politikoch, ktorí boli ešte nedávno ich miláčikmi. Respektíve miláčikmi ich pánov. Zažil to už Mečiar, zažil to Fico a teraz to zažíva Matovič. Od hossana k ukrižuj ho v pseudo-slovenských hanopisových plátkoch nikdy nie je príliš ďaleko.

No a Čaputová ? Matovič a opozične naladený slovenský volič má s ňou rovnaké skúsenosti. Aj keď sa v jej politická zákernosť ako základná črta jej politickej osobnosti prejavila v inej situácii u Matoviča a v inej u opozične naladených občanov. Pokiaľ ide o Matoviča, Čaputovej tento pán od začiatku nesedel. Nie kvôli polobláznivým rozhodnutiam, nie kvôli zneužívaniu polície na kriminalizáciu opozície, -ale kvôli tomu, že miesto OLaNO chcela vo vláde jej milované Progresívne Slovensko, ktorého bola onehdy podpredsedníčkou. A tak Čaputová kde mohla, za chrbtom Matoviča intrigovala a intriguje dodnes. Bola by najradšej, keby z vlády vypadol a keby ho mohla nahradiť „odborníkmi“ zo svojho politického košiara.

Slovenskej opozícii prekáža iný prípad Čaputovej zákerností. Je spojený s dvojnásobným zmarením referenda o predčasných voľbách. V čom je jej zákernosť ? Nuž najprv si do Ústavného súdu povyberala väčšinu ľudí s jej blízkym politickým videním a potom bez ostychu týmto de facto svojim ľuďom dala posudzovať a zamietať tie návrhy, ktoré by ona sama otvorene odmietnuť nemohla a z propagandistických dôvodov ani nechcela.

Čaputovou nanominovaná väčšina Ústavného súdu je ten istý prípad právnickej spravodlivosti, ako je obdobný ústavný súd v USA. Ten si na svoj konzervatívny vkus nanominoval bývalý konzervatívny prezident Trump. Koľkože to vtedy bolo kriku-aj v našich liberálnych kaviarňach, keď to urobil-ale keď to isté urobila liberálka Čaputová v SR, zostalo v médiách ticho, tichúčko…-Áno, zákernosť, obyčajná zákernosť.

Zákernosťou je však aj to, keď Matoviča za jeho vulgárnosť kritizuje extrémne liberálny až fašizoidný /navyše evidentne nie príliš erudovaný/ „politológ“. Matovič na „morálne zrúdy“ medzi politológmi zabudol. Takže ho aj touto cestou dopĺňame.

Aby nedošlo k omylu,-pán Matovič naozaj do vlády nepatrí. Nepatrí ani do politického a spoločenského života. Patrí kamsi inde…Ibaže do vlády nepatrí ani Sulík, ani Remišová, ani Mikulec, ani Kolíková, ani Naď, ani Korčok…Celá súčasná vláda do slovenskej vlády NEPATRÍ. Celá vládna koalícia – myslím tá pôvodná i tá ohryzená dnešná, – do politiky a na verejnosť nepatrí. Ak to naše médiá nevidia a útočia ako na zástupného fackovacieho panáka iba na MATOVIČA, potom ani oni nepatria do slovenského spoločensko-komunikačného priestoru.

Takže ak už v utorok odvolať, -tak kompletne. Matoviča a celú vládu, celé vedenie NRSR, drvivú časť novinárov, politológov a pracovníkov podporných politických agentúr. Ak už čistiť Augiášov chliev tak kompletne. Od Hviezdoslavovho námestia cez Námestie Slobody, Hodžovo námestie až po Dubčekovo námestie. Žiada si to kompletnú očistu a radikálny geopolitický reset Slovenska. Odbaviť sa na jednom polobláznovi nestačí.

Bezdetní otcovia národa: ŠTÚR, ŠTEFÁNIK, HLINKA…

28.03.2024

Nechcel som dnes písať, ale keď čítam, čo to tu plodia kolegovia, napr. akýsi „agoge“, tak sa nedokýžem zdržať. Tento bloger vypotil múdrosť, že Pellegrini nemôže viesť štát, nemôže byť „otcom národa“, lebo nemá deti a teda nerozumie rodine, základnej zložke národa. Nuž teda, toto je kolosálna hlúposť. /Skoro taká, aká sa dnes podarila [...]

Čierna kampaň akéhosi p… proti Pellegrinimu /s požehnaním tohto portála/ pokračuje

27.03.2024

Nick p… porušuje pravidlá blogovania v každom svojom „príspevku“. V každom svojom pamflete, v ktorom sa dostáva do rozporu so zákonom. Po prvom kole vydal vyhlásenie, že do vyhlásenia výsledkov 2.kola volieb prezidenta zmĺkne. No on a jeho pán to napokon vydržal asi tri-štyri dni a dnes znovu nastúpil do proti-pellegrinovského útoku. V plnej sile svojej [...]

Heslá do kampane pre pána Korčoka !

25.03.2024

Tento portál miznutím intelektovo náročnejších článkov sklzáva na úroveň nástenky pre pánov ladislavov a spol. Pokúsim sa začleniť do tejto kvalitatívnej komunity a ponúkam aj ja niekoľko sprostostí do foroty. Ponúkam touto cestou zadarmo pánovi Korčokovi na použitie v jeho predvolebnej kampani zopár iste veľmi užitočných hesiel: Korčok nie je ani ryba, ani tchorčok [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 409
Celková čítanosť: 1928799x
Priemerná čítanosť článkov: 4716x

Autor blogu

Kategórie