Založ si blog

Pápež povedal pravdu o USA

Hovorí sa, že keď sa klamár pomýli, aj pravdu povie. Poviem to radšej vo všeobecnosti, aby ma František neexkomunikoval. V r.k.c. totiž stále platí cirkevná dogma o pápežskej neomylnosti.

Akokoľvek, dnes sa v médiách objavila informácia, že úradujúci pápež František označil použitie jadrových zbraní vo vojne za ZLOČIN PROTI BUDÚCNOSTI ľudstva. Inak povedané, každý štát, ktorý použil, používa alebo v budúcnosti použije vo vojne jadrové zbrane, je zločinecký štát, páchajúci zločin proti celému ľudstvu.

Nemohol som inak, zalovil som v pamäti, -a spomenul som si, že jediný štát, ktorý používal bomby s obohateným, – pardon s ochudobneným uránom /pri bombardovaní Juhoslávie/ a ktorý doposiaľ použil DVAKRÁT aj samotné zločinné jadrové zbrane, boli USA, – Spojené štáty americké. Použili ich síce proti Japoncom, v rámci americko-japonskej vojny v Pacifiku, – no podľa optiky a rétoriky pápeža Františka ich použili proti celému ľudstvu. USA zhodením atómových bômb na Hirošimu a Nagasiki spáchali zločin proti budúcnosti ľudstva. Zločin, za ktorý ešte doposiaľ nebol nikto z USA súdený, odsúdený a potrestaný. Zločin, za ktorý ešte neboli postihnuté ani samotné USA. Neboli vylúčené z OSN, z BR, nemuseli platiť reparácie ani voči Japonsku a ani proti zvyšku krajín sveta.

Čudné. Jediné vysvetlenie je, že pápežský verdikt platí iba „pro futuro“, do budúcnosti. A aj to možno iba v prípade, že atómové zbrane použijú Rusi. A bude jedno, či ich použijú preventívne ako prví alebo druhí,- v tzv.odvete súdneho dňa. Ak by atómové zbrane použili opätovne USA, aj ako prvé, našla by asi pápežská kancelária nejakú formu exkulpácie, nejakú výhovorku, podľa ktorej by USA zločin nespáchali, lebo konali v záujme vyššej božej spravodlivosti. Pápež a jeho ablegáti by asi prehlásili „ego te absolvo“, pretože by to USA urobili proti satanským Rusom. A proti tým sa to nielen môže, ale dokonca vraj aj musí.

Formulka „Ego te absolvo a peccatis tuis in nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti“ bude však asi potom to posledné, čo ešte zástupca Boha na Zemi prehlási. Ostatné už bude vecou naozajstnej nefalšovanej- nie pápežskej, ale BOŽEJ spravodlivosti.

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Fico dnes odštartoval vládnu krízu či skúšku charakterov súčasnej vládnej koalície ?

13.04.2024

Pod taktovkou relatívne vecného moderátora Mateja Baránka dnes Fico v pravidelnom formáte premiérskych monológov na RTVS odštartoval mimoriadne závažný proces. „Informoval“ verejnosť o svojom akože „osobnom názore“ na riešenie novej politickej situácie vo vládnej koalícii po zvolení P.Pellegriniho za prezidenta SR. Táto informácia tvorila iba 2-3% [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 418
Celková čítanosť: 1959603x
Priemerná čítanosť článkov: 4688x

Autor blogu

Kategórie