Banderovčina a mediálne koniny

1. septembra 2022, medvedar, Nezaradené

Typicky banderovským štýlom prenikli dnes v noci 2 skupiny ukrajinských špeciálnych jednotiek cez „Kachovské more“ na člnoch ku Zaporožskej jadrovej elektrárni. Skôr než stihli na elektrárni urobiť to, čo zamýšľali, zničilo ich ruské letectvo. Načo boli komu dobré ďalšie ´mrtvoly ? Veď 60 špecialistov obrovskú elektráreň neobsadí. Akurát by dokázalo preniknúť do centrálneho velína a tam sa zabarikádovať a hroziť výbuchom reaktorov. A to v deň, keď tam konečne majú prísť odborníci z MAAE. Typicky banderovský štýl vedenia vojny– od chrbta. Tak ako to robili banderovci po vojne na Slovensku. Pravda, tentokrát pod vedením britských špecialistov z MI6 a va pomoci družicovej americkej navigácie.

A naše skvelé médiá ? Tie sa predbiehajú v tom, kto o ZAE napíše väčšiu koninu. Napríklad takú, že Rusi ostreľujú Rusov priamo v elektrárni. Že Rusi na mínometoch poškodili reaktor, ktorý je v rukách Rusov a a ktorý potom Rusi museli odstaviť. Alebo takú, Že Rusi bránia odborníkom z MAAE, ktorých si Rusi sami vyžiadali, aby prišli do MAAE a zostali tam ako pozorovatelia na dlhší čas-tak ako to Rusi žiadali. Všetko je to uveriteľné iba pre slovenských lúčnych koníkov.

Najčerstvejšou mediálnou koninou je tvrdenie britskej rozviedky MI6 a britského ISW, že ukrajinská ofenzíva na Juhu pokračuje. Ibaže pomaly a bez toho, aby sa o nej verejnosť dozvedela. Prečo ? Lebo táto operácia si vyžaduje KLAMANIE nepriateľa. Jej hlavným nástrojom sú nepravdivé a lživé informácie, ktoré majú zmiasť Rusov a všetkých jej sympatizantov. Takže banderovci priznali, že v médiách zámerne klamú. Že lož je ich bojová metóda. – No ale kde máme potom nájsť záruku, že aj táto informácia MI6 a ISW nie je klamlivá. Že neklame o klamstvách. Prípadne, že neklame o klamlivých klamstvách a cielených dezinformáciách a že aj toto klamstvo a zámerný podvod nie sú iba obyčajnými lžami a klamstvami…

Ťažká dilema. Našťastie naše lúčne koníky s tým nemajú problém. Im chutí všetko, čo im do jaslí médiá naložia.

Mediálne koniny k raňajkám i k obedu. Dobrú chuť !