Založ si blog

Zachráňte pre USA vojaka Korčoka !

Včera tu bola výzva, aby minister Korčok už konečne padal z vlády. Prečo ? Pretože je to najslabší minister ZV v dejinách SR. Pretože neustále robí svojou extrémne pro-americkou servilnou politikou hanbu SR. Pretože zhoršuje vzťahy SR s tradične priateľskými štátmi. Pretože útočí na opozíciu za to, že má iný názor na zahraničnopolitické aktivity SR. Pretože prekrúca dejiny. Pretože na oslavy boja Slovákov s Nemcami /SNP/ pozve nemeckého veľvyslanca, ale veľvyslancov Bieloruska a Ruska nie,- hoci bez pomoci ZSSR by nikdy žiadne povstanie nebolo.

Korčok by mal vypadnúť z vlády zajtra, spolu so Sulíkom a jeho SaS. Dnes ale agenti vplyvu USA na Slovensku spustili mohutnú mediálnu a ešte mohutnejšiu zákulisnú kampaň za to, aby Korčok, ako jediný z ministrov SaS vo vláde zostal. Pod tlakom sa zjavne ocitol aj Matovič. Ten dnes vyhlásil, že si vie predstaviť ďalšie pokračovanie Korčoka na poste MZV-aj po odchode SaS z vlády. A vzápätí sa ozvali aj ďalšie „osobnosti“, ktoré majú k USA prekliato blízko. Napríklad istý „rektor“ a „profesor“ Abrahám. A v zákulisí mnohí ďalší. Cieľom tejto kampane za zotrvanie Korčoka vo vláde SR je vytvoriť atmosféru, v ktorej on blahosklonne prikývne, že teda dobre, že sa teda obetuje. Pravda ale bude, že v tom prípade neobetuje seba ale záujmy SR v prospech záujmov USA.

Takže oddnes konečne vieme, ktorý člen vlády bol pre USA najdôležitejší. Nie Matovič, nie Sulík a už vôbec nie Edko Heger,- Korčok. Navoňaný politický pandrlák. Ten, čo SR iba škodil a USA iba pomáhal.

USA je jedno, kto tu vládne a ako vládne,-pokiaľ majú vo vláde garanciu 100%-nej poslušnosti konania SR v záujme USA. Takže, vážení: koniec matovičovsko-sulíkovskej zábavy. Korček musí byť zachránený.

Zachráňte vo vláde dobrého amerického vojaka Korčoka !

Férové bruselské „El Clasico“

22.04.2024

Proti futbalovému mužstvu, ktorého fanúšikovia mávajú zástavami nezávislého Katalánska a jedujú tak mocenské centrá Západu je klasicky možné všetko. Dá sa neodpískať dva hrubé fauly a jednu ruku v šestnástke, dá sa neuznať regulárny gól – a dá sa naopak, skórovať z vymyslenej penalty a miesto červenej karty za faul pri útoku na osamelého brankára sa dá [...]

Štvanica na Pellegriniho,Náhlika, Kuffu-jediná dnešná agenda opozície

16.04.2024

Životom bitá slovenská opozícia toho nemá veľa, čím by zaujala širšie vrstvy slovenskej spoločnosti. Alternatívne rozvojové programy ? Opozícia ani nevie, čo to znamená. Má však po ruke mejnstrímové médíá a Matovičovu „tajnú službu“. Tie sú schopné prihrať PS, SaS či KDH aspoň nejaké personálne kauzy a kauzičky. Slovensku a Slovákom nepomôže, keď [...]

Ilegálni zberači parožia – nie iba úbohé obete mäsožravých medveďov

14.04.2024

Už ma nebaví sledovať naše médiá, v ktorých sa o incidentoch medzi medveďmi a ľuďmi hovoria iba polopravdy. PREČO SA NEPÍŠE O ILEGÁLNYCH ZBERAČOV PAROHOV ? Veď tí tzv, turisti, čo boli napadnutí medveďmi mimo intravilánu obce a mimo značkovaných chodníkov a čo sa predierali kadejakými húštinami, kde májovky neŕastú ani náhodou – to sú obyčajní delikventi. [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

medvedar

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 419
Celková čítanosť: 1966131x
Priemerná čítanosť článkov: 4692x

Autor blogu

Kategórie